Alexandru Stainbok

Diana Ioana Nechita

Trezorier

Prietenii sunt familia pe care ți-o alegi, iar așa Rotaract a devenit a doua familie. Fiind studentă la medicină, am simțit că trebuie și pot să fac mai mult pentru a ajuta oamenii nu doar profesional, cât și spiritual. Empatia și compusiunea față de ceilalți sunt necesități, nu un lux, fără de care umanitatea nu poate supraviețui. Binele pe care ni-l asigurăm este precar câtă vreme nu este securizat pentru toata lumea și încorporat în viețile noastre de zi cu zi. Fii motivul pentru care cineva crede în oameni buni!

Andrei Gliga

Vicepreședinte

Dorința pentru care am dat o mână de ajutor la înființarea asociației a fost aceea de a răspândi bunătate, fericire și zâmbete, frumuseți pe care le percepi direct cu sufletul. Acestea nu se pot răsplăti, poți doar, la rându-ți, sa fii bun cândva, cu cineva, undeva, pentru ca sunt niste acțiuni câte întotdeauna sunt posibile.

Amalia Macarie

Secretar

Motivul pentru care m-am alăturat Rotaract și am ajutat la înființarea Clubului Rotaract Reghin a fost pentru a contribui la o schimbare în bine a orașului în care am crescut și m-am dezvoltat. Nimic nu se schimba dacă tu nu faci primul pas spre schimbare. Implicarea este cheia implementării schimbării și creșterii devotamentului.

INTERESAT?
CONTACTAȚI-NE